header61

image_gallery_7.gif

از مسائل فرهنگی نگرانم

رهبر معظم انقلاب،از مسائل فرهنگی نگرانم

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (پنجشنبه) مورخ 15/12/92 در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس خبرگان رهبری، در سخنان مهمی ضمن برشمردن برخی از واقعیات جهانی به تبیین «وظایف اصلی مسئولان نظام اسلامی» در شرایط حساس و پیچیده کنونی پرداختند.
ایشان تأکید کردند: «واقع بینی و دیدن نقاط مثبت فراوان در کنار برخی نقاط ضعف»، «افتخار به نسل جوان مؤمن و انقلابی»، «استفاده از ظرفیت های بی شمار داخلی و ملی»، «غفلت نکردن از دشمنی دشمنان»، «مرزبندی صریح و شفاف با جبهه استکبار»، «نترسیدن از دشمن»، تکیه به مردم و تقویت حرکت جهادی، حفظ و تقویت وحدت ملی، «توجه به فرهنگ دینی و انقلابی»، و گفتمان سازی، از وظایف خطیر مسئولان نظام در سطوح مختلف است

ایشان توجه به فرهنگ دینی و انقلابی را یکی از وظایف خطیر مسئولان دانستند و با اشاره به اظهار نگرانی نمایندگان مجلس خبرگان از مسائل فرهنگی کشور، تأکید کردند: من هم از مسائل فرهنگی نگرانم و در این نگرانی نمایندگان محترم خبرگان سهیم هستم.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: دولت محترم باید به این موضوع توجه کند و مسئولان فرهنگی نیز باید توجه داشته باشند که چه می کنند، زیرا در مسائل فرهنگی نمیتوان بی ملاحظه‌گی کرد.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: مسئله فرهنگ مهم است زیرا اساس ایستادگی و حرکت نظام اسلامی، مبتنی بر حفظ فرهنگ اسلامی و انقلابی و تقویت جریان فرهنگی مؤمن و انقلابی است.

ایشان گفتند: واقعاً همه باید قدر جوانان مؤمن و انقلابی را بدانند زیرا همین جوانان هستند که در روز خطر، سینه سپر می کنند.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به کثرت جوانان مؤمن و انقلابی در عرصه فرهنگ و دیگر عرصه ها، تأکید کردند: کسانیکه به این جوانان با بدبینی نگاه می کنند و تلاش دارند آنها را منزوی کنند، به انقلاب و کشور خدمت نمی کنند.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: البته این جوانان مؤمن و انقلابی هیچگاه منزوی نخواهند شد.

یك مسأله هم مسأله‌ى فرهنگ است؛ كه آقایان هم حالا معلوم شد كه نگرانى دارید، بنده هم نگرانم. مسأله‌ى فرهنگ، مسأله‌ى مهمى است. اساس این ایستادگى، این حركت و در نهایت ان‌شاءالله پیروزى، بر حفظ فرهنگ اسلامى و انقلابى است و تقویت جناح فرهنگى مؤمن، تقویت این نهال هایى كه روییده است در عرصه‌ى فرهنگ ... اگر رخنه‌ای در فرهنگ ایجاد شود مثل مشکلات اقتصادی نیست که بتوان با سبد کالا و یارانه نقدی آن را رفع کرد!

پایگاه اطلاعاتی کتابخانه ملی ایران

تماس با دانشگاه

آدرس دانشگاه : اردبیل - خیابان دانشگاه-روبروی مجتمع شورابیل - شهرک کشاورزی - روبروی خدمات کشاورزی  - موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی غیر دولتی مقدس اردبیلی

شماره تلفن : 04533518357 -04533518358 -04533518356 - 04533518354- 04533518355

شماره فاکس : 04533518359

Email : info@ihemardabili.ac.ir

سامانه پیام کوتاه : 30008561618585

کليه حقوق اين وب سايت متعلق به موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی غیر دولتی مقدس اردبيلی می باشد.